Од марта Ер Србија успоставља директан лет до Будимпеште

Београд- Ер Србија успоставља директне летове из Београда до две дестинације у Турској – Анкаре и Измира, као и до Будимпеште, како је саопштено из националне авио компаније.

Средином марта, тачније од 13. марта 2023. године српска национална авио-компанија увешће и директне летове између Београда и Будимпеште, који ће се постепено повећавати и до 17 летова недељно.

Фото: Ер Србија

Авио-карте за нове дестинације већ су доступне на веб сајту, мобилној апликацији, као и у пословницама Аир Србије, и то по цени почев од 59 евра по смеру у економској класи за Анкару и Измир, односно по цени почев од 49 евра по смеру у економској класи за Будимпешту.

Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења Ер Србије изјавио је да није прошло много времена од када су најавили повећање фреквенција између Београда и Истанбула, а сада могу да кажу да ће национална компанија летети до још две дестинације у Турској од 28. марта до главног града Турске Анкаре, а од 15. априла до Измира.

„Новост у нашој понуди је и Будимпешта, до које поново успостављамо саобраћај после неколико година паузе. Пред нама је летња сезона у којој ћемо почети да летимо до четири нове дестинације у Италији, две у Немачкој, по једне у Француској и Шведској, а путнике ћемо ускоро обрадовати и новим дестинацијама за летњи одмор“, додао је Аранђеловић.

Наводи да у националној авио компанији верују да ће 2023. бити година у којој ће додатно померити сопствене границе, нудећи директне линије до скоро 100 градова широм света.

Увођењем те линије, Ер Србија ће путницима пружити могућност одличне повезаности од Будимпеште, преко Београда до Шпаније, Италије, Грчке, Кипра, Сједињених Америчких Држава, као и земаља у региону.