Концерт Марије Рашић

Марија Рашић је рођена 1998. године у Београду. Завршила је средњу музичку школу „Даворин Јенко” у Београду 2016. године као ученик генерације, у класи професора Александра Хаџи-Ђорђевића. Исте године започиње студије на ,,Факултету музичке уметности“ у Београду, у класи професорке Вере Огризовић. Тренутно, у склопу Ерасмус програма мобилности студената, Марија је студент ,,Франц Лист Академије“ у Будимпешти, у класи професора Јóзсеф Еöтвöс-а.

Луциа Мартин је рођена у Тибингену у Немачкој, а почела је да свира виолончело са четири године. Осим солистичких наступа, битну улогу у њеном образовању има камерна музика и наступи у склопу ансамбла. Након завршетка средње школе 2015. године, Луциа наставља своје школовање на ,,Хоцхсцхуле фуер Мусик, Тхеатер унд Медиен“ у Хановеру у класи професора Тилманн Њицк-а. Тренутно је студент ,,Лисзт Ференз Академије“ у Будимпешти у класи професора Истван Варга.

Јероен Верниммен је започео своју виолинску каријеру на Музичкој академији у Брасхату (Белгија) са професорком Анне Рассон. Дипломирао је са највишим признањима и наградом Савета културе у Брацхату. Бечелор студије завршава на ,,Краљевском Конзерваторијуму“ у Антверпену у класи професора Гуидо Де Неве. Своје студије наставља на ,,Краљевском Конзерваторијуму“ у Бриселу у класи проф. Схирлy Лауб где завршава мастер студије 2017. године. Тренутно студира у Будимпешти, на ,,Лисзт Ференц Академији“ у класи проф. Натхан Гием.