Поново успостављен лет Београд-Будимпешта

Београд – Ер Србија успоставила је данас, летом ЈУ150 у 07:45 часова, нову редовну линију између Београда и Будимпеште, којом ће, током предстојеће летње сезоне, српска национална авио-компанија летети и до 17 пута недељно.

Дочек првог лета Ер Србије за Будимпешту уприличен је на аеродрому Франц Лист, који је смештен 16 километара југоисточно од центра главног града Мађарске, наведено је у саопштењу.

Данашњим летом до Будимпеште покренули смо прву од преко 20 дестинација до којих ћемо саобраћати током предстојеће летње сезоне, а које нису биле у нашој мрежи у 2022. години. Пратићемо тражњу и у складу са њом постепено повећавати број фреквенција између два града“, рекао је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.

Он је изразио наду да ће увођење директних летова допринети бољој повезаности Србије и Мађарске, као и да ће значајно убрзати кретање путника широм Европе.

Како је саопштено, увођењем редовне авио-линије између главних градова Мађарске и Србије Ер Србија путницима пружа могућност добре повезаности од Будимпеште, преко Београда до Шпаније, Италије, Грчке, Кипра, Сједињених Америчких Држава, као и земаља у региону.

Детаљније информације о поласцима и цени лета на : www.airserbia.com

Извор: Ер Србија