Шарена барка поново плови

Популарни дечји програм забавно едукативног садржаја ШАРЕНА БАРКА поново плови у најлепше дечје снове испуњенене разним игрицама, анимацијама, музиком и плесом феноменалних аниматора из Новог Сада Жељка Весељка и Танџе Наранџе.

03. децембар (субота) 11-13 часова
Брод АКВИНКУМ (AQUINCUM)
Док број 6. код Маргитиног моста са пештанске стране
sarena barka

ПРОГРАМ:
Позоришна представа за децу КРАЉЕВА ТЕТКА ЧАРОБНИЦА СПЛЕТКА у извођењу Студија Жељко Весељко из Новог Сада.
Као и ранијих година ово дружење не може да прође без Деда Мраза који нам на Шарену барку долази директно са Северног пола и доноси поклоне малишанима.

Жељко Весељко

На Барци ће премијерно у Будимпешти бити представљена књига за децу ЉУБИМАЦ ауторке Сање Кованџић Агатоновић, у издању Креативног центра. Дођите да упознате малог паука Пакија који живи са мамом и татом у мрачном углу дечје собе. Прилично је усамљен, па се једне ноћи искрао из куће и потражио друштво за игру. Тада почиње његова авантура која ће му заувек променити живот. У госте нам осим ауторке долази и дизајнерка овог издања Оливера Уколико желите да имате ово јединствено уздање у својој колекцији моћи ћете да га набавите након промоције код ауторке.

Љубимац

Ближе нам се празници а као један од поклона за баке и деке, тетке, ујке, стричеве, бате и секе може да буде и професионална фотографија вашег детета која ће вам бити доступна у КАЋИНКИНОМ кутку за фотографисање.


Фото: Каћинка

Према досадашњој традицији неће изостати ни пловидба Дунавом са прелепом панорамом.Улаз и поклони за децу су бесплатни, само је потребно да потврдите ваш долазак ради обезбеђивања пакетића и поклона за децу. Организатори моле све заинтересоване да се пријаве до 01. децембра на имејл адресу krugbudapest@gmail.com

Такође вас молимо уколико желите професионалне фотографије да нам то нагласите у имејлу, а Каћинка ће вас се потом јавити са свим детаљима.Организатори: Ловранско удружење за очување културе и традиције, Удружење уметника Круг, Српска самоуправа 13 кварта Будимпеште, В-Медиа
Медијски партнер: Варош РТВ
Покровитељ: Уред премијера, Фондација Габор Бетлен

Опширније на ШАРЕНА БАРКА